VMA Nieuws

Oproep voor het volgende bulletin

Graag wil de redactie van het bulletin een oproep doen om een foto in kerstsfeer te maken voor het volgende bulletin. Het mag mooi, grappig of creatief zijn maar uiteraard wel Maastrichts aardewerk.

De mooiste/leukste/grappigste foto’s worden in het bulletin opgenomen.

Let erop dat de resolutie voor de foto zo hoog mogelijk moet zijn om uiteindelijk een mooie foto in het bulletin te krijgen.

Foto’s graag versturen aan: pr@verenigingmaastrichtsaardewerk.nl.

Uiterste inleverdatum: 8 november 2020
Annulering beurzen Fletcher Hotel – Steenwijk d.d. 31 oktober 2020 en Nieuwegein d.d. 28 november 2020
In de afgelopen weken is er hard aan gewerkt om de beurs in Steenwijk door te laten gaan en we hadden het haast voor elkaar om alles te organiseren, rekening houdend met alle maatregelen die er zijn vanwege COVID-19. Helaas hebben de nieuwe maatregelen die gisteren zijn afgekondigd roet in het eten gegooid. De beurs in Steenwijk kan niet doorgaan.
Ook de beurs in Nieuwegein moeten we helaas annuleren. De locatie is niet geschikt om een beurs te organiseren waarbij de COVID-19 maatregelen in acht worden genomen. Bovendien is het nu helemaal onzeker of de huidige maatregelen weer verlicht of verzwaard gaan worden.
We zijn aan het evalueren of en hoe we de beurzen voor volgend jaar kunnen organiseren. Met alle onzekerheden en maatregelen die gelden is dat niet eenvoudig.
Wij begrijpen dat het voor iedereen teleurstellend is dat we wederom een van onze mooie VMA-beurzen moeten annuleren van dit jaar maar onze zorg over veiligheid en gezondheid van onze VMA-leden, standhouders en overige beursbezoekers gaat boven alles.