VMA Nieuws

Op 26 oktober 2019 vond er in het Fletcher Hotel in Steenwijk een buitengewone ledenvergadering plaats. Tijdens deze vergadering trad het zittende bestuur af bestaande uit;

Klaas Molenkamp (Voorzitter)

Lutske de Haan (Penningmeester)

Ook werd er die dag een compleet nieuw bestuur gekozen bestaande uit;

Ton van Dongen (Voorzitter)

Karin van Dort-Boosma (Secretaris)

Carla Lichtenberg (Penningmeester)

Gosse Hoekstra (Beurzen)

Mevr.Puck de Gooijer-Vermaat werd ook in de vergadering gekozen maar zij trad direct na haar verkiezing af als nieuw gekozen bestuurslid.

Zowel de oude voorzitter Klaas Molenkamp als de nieuwe voorzitter Ton van Dongen bedankten de Kiescommissie voor de zorgvuldig voorbereidde Bijzondere ledenvergadering en de verkiezingen.

Verder richtte de oud voorzitter Klaas Molenkamp een woord van dank tot Lutske de Haan, Huub Brandts  en Puck de Gooijer voor hun grote inzet in de afgelopen maanden voor het 40-jarig jubileum van de VMA en het organiseren van de beurzen.

De nieuwe voorzitter Ton van Dongen richtte zich in zijn dankwoord tot de aanwezige VMA-leden en sprak daarbij de wens uit dat hij voorzitter voor alle VMA-leden wil zijn. Hij hoopt de komende  tijd velen van hen te mogen ontmoeten om samen te werken in deze mooie vereniging op weg naar het 50 jarig jubileum.