Beurzen en evenementen

De vereniging organiseert 4-6 keer per jaar een beurs. Hieronder vind je data en plaatsen van de beurzen voor dit jaar:

• zaterdag 26 maart – Van der Valk Hotel ‘s-Hertogenbosch-Vught
  • zaterdag 18 juni –  Fletcher Hotel Nieuwegein (in combinatie met de ALV)
  • zaterdag 24 september – Scharwyerveld Maastricht
  • zaterdag 10 december – Fletcher Hotel Steenwijk

In de afgelopen 2 jaar hebben we veel problemen gehad met afgelasting van beurzen ten gevolge van de COVID-maatregelen. Ook in 2022 kunnen we in de loop van het jaar hier alsnog mee te maken krijgen. Wij zullen de overheidsmaatregelen zorgvuldig blijven volgen en de eventuele gevolgen voor het wel/niet doorgaan van een van de VMA-beurzen zo snel mogelijk communiceren.

De  beurzen zijn  geopend vanaf 10.00 uur tot 15.00 uur. Enige uitzondering is de beurs waar ook de ALV wordt gehouden. Deze beurs begint na het einde van de jaarlijkse ledenvergadering om ca. 11.00 uur.

De beurzen zijn gratis toegankelijk en je ontvangt kosteloos mondelinge informatie over decors, leeftijden van de producten en ontwerpers van Maastrichts aardewerk.

Informatie over het huren van tafels op onze beurs,, kan je vinden onder Standhouders VMA-beurzen.

Voor informatie over de beurzen kan je mailen naar beurzen@verenigingmaastrichtsaardewerk.nl