Word lid

Ja, ik word lid van Vereniging Maastrichts Aardewerk.

Voor iedereen die nu lid wordt van de VMA hebben we een hele mooie aanbieding! Lidmaatschap VMA € 20,– per jaar.
Alle op voorraad zijnde bulletins vanaf 2006 t/m 2019 krijgt u gratis! Tevens ontvangt u de nieuwste uitgave van 2020. Niet alle oudere jaargangen zijn compleet.
De bulletins zijn op te halen op de beurs of tegen verzendkosten kunnen ze naar u verstuurd worden.
Aanvullende informatie:

De verzendkosten zijn € 6,75 op rekeningnummer NL25 INGB 0009 188 768 t.n.v. VMA, graag met vermelding erbij verzendkosten bulletin beurs aanbieding.

Verzending na controle als de contributie en verzendkosten zijn betaald.

Vrouw/Man VrouwMan

Ik geef de Vereniging Maastrichts Aardewerk toestemming voor het verwerken en opslaan van mijn gegevens volgens de privacy policy opgesteld door de Vereniging Maastrichts Aardewerk.