Gezocht

Heeft u een stukje Maastrichts aardewerk waar u meer over wilt weten, stuur dan een e-mail, liefst met een foto, of anders met een goede beschrijving, ook van de merken onder het aardewerk. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een berichtje terug met nadere uitleg.

Wij doen geen taxaties via e-mail. Om de waarde te kunnen bepalen moeten we de voorwerpen kunnen bekijken. Op onze beurzen kunt u meegebrachte items gratis laten taxeren. Voor datum en plaats kijk bij de rubriek Beurzen.

Heeft u Maastrichts aardewerk en wilt u het verkopen?
In ons verenigingsblad hebben wij een rubriek “aangeboden” en “gevraagd”.
– Prijzen leden VMA : € 3,25 voor maximaal 6 regels (ca. 200 tekens) met foto : € 6,50
– Niet-leden: € 6,50. Met afbeelding € 9,75

Advertentie met een zakelijk karakter: per 1/4 pagina € 25,00 (leden), € 50,00 (niet-leden); overige formaten op aanvraag.

Vermeld altijd uw naam, adres en telefoon- en lidnummer (4 cijfers, zie adreslabel).
Betaling: Overmaken op de rekening van de VMA, betalingsgegevens: IBAN NL25INGB 0009 1887 68 BIC INGBNL2A, ten name van VMA te Deventer/Kootstertille onder vermelding van advertentiekosten voor bulletin.

U kunt de advertentie schriftelijk opgeven:
per brief aan: D.Polman -Centen. Boutensgaarde 132, 7414 WS Deventer.
per e-mail aan: secretariaat@verenigingmaastrichtsaardewerk.nl