Standhouders VMA-beurzen

Als je tafels wilt huren op onze beurs moet je lid zijn van onze vereniging. Je bent al lid van de vereniging voor € 20,00 per jaar.  Voor lidmaatschap kun je zich hier aanmelden

Voor informatie of aanvragen van een inschrijfformulier voor deelname aan de beurzen kan je mailen naar beurzen@verenigingmaastrichtsaardewerk.nl

Je kant hieronder ook het formulier downloaden, invullen en aan ons retourneren per post of per mail.

Voor deelname aan de beurzen kan je je hier opgeven.

Vanwege de aflassing van de beurzen in 2020 en deels 2021, krijgen de standhouders die zich reeds hadden opgegeven, zoals afgesproken, als eerste een uitnodiging voor deze beurzen. Daarnaast mogen anderen natuurlijk zich ook inschrijven als standhouder.

We houden je op de hoogte mochten er nieuwe maatregelen van kracht worden en wat dit betekent voor de beschikbare ruimte om standplaatsen in te richten.

Aanmeldformulier en de daarbij behorende Beursregels voor 2022 voor opgave als standhouder voor de beurzen kan je vinden onder de knop aanmeldformulier beurzen.