Het heeft enige tijd geduurd voordat we jullie konden informeren over het beurs-programma 2022 van de VMA door alle COVID-maatregelen en de beperkingen voor het houden van een VMA-beurs. Nu de meeste maatregelen sinds een week zijn opgeheven kunnen we eindelijk een VMA-beursprogramma voor 2022 presenteren.
  • zaterdag 26 maart – Van der Valk Hotel ‘s-Hertogenbosch-Vught
  • zaterdag 18 juni –  Fletcher Hotel Nieuwegein (in combinatie met de ALV)
  • zaterdag 24 september – Scharwyerveld Maastricht
  • zaterdag 10 december – Fletcher Hotel Steenwijk

In de afgelopen 2 jaar hebben we veel problemen gehad met afgelasting van beurzen ten gevolge van de COVID-maatregelen. Ook in 2022 kunnen we in de loop van het jaar hier alsnog mee te maken krijgen. Wij zullen de overheidsmaatregelen zorgvuldig blijven volgen en de eventuele gevolgen voor het wel/niet doorgaan van een van de VMA-beurzen zo snel mogelijk communiceren.

VMA – Beurs Steenwijk 10 december 2022 is geannuleerd.

In de afgelopen weken is gebleken dat de VMA-beurs in het Fletcher Hotel Steenwijk daar dit jaar géén doorgang kan vinden omdat het gehele hotel tot maart 2023 in gebruik is als opvang voor Oekraïners.

Er wordt gekeken of de beurs op een alternatieve locatie kan plaatsvinden en we zullen jullie daar zo snel mogelijk over informeren.