Beurzen en evenementen

De Vereniging organiseert 6 keer per jaar een beurs. Hieronder vindt u data en plaatsen van de beurzen voor dit jaar.

De  beurzen zijn  geopend vanaf 10.00 uur tot 15.00 uur. Enige uitzondering is de eerste beurs van het jaar die gehouden wordt in Zeist. Deze beurs begint na het einde van de jaarlijkse ledenvergadering om ca. 11.00 uur.

De beurzen zijn gratis toegankelijk en u ontvangt kosteloos mondelinge informatie over decors, leeftijden van de producten en ontwerpers van Maastrichts aardewerk.

Als u tafels wilt huren op onze beurs moet u lid zijn van onze vereniging. Voor lidmaatschap kunt u zich hier aanmelden

U bent al lid van de vereniging voor € 20,00 per jaar.

Voor informatie of aanvragen van een inschrijfformulier voor deelname aan de beurzen kunt u mailen naar beurzen@verenigingmaastrichtsaardewerk.nl

U kunt hieronder ook het formulier downloaden, invullen en aan ons retourneren per post of per mail.

Voor deelname aan de beurzen kunt u zich hier opgeven

BEURS AFGELAST 13/06/2020 Vught

Ook de VMA beurs Vught op 13 juni 2020 gaat niet door

Gezien het waarschijnlijk is dat de maatregelen vanwege COVID-19 (het Corona virus) nog langer gaat duren, gaat de VMA beurs in Vught van 13 juni a.s. helaas niet door.

Standhouders hoeven uiteraard hun kraamgeld niet te betalen.