Beurzen en evenementen

De Vereniging organiseert 6 keer per jaar een beurs. Hieronder vindt u data en plaatsen van de beurzen voor dit jaar.

De  beurzen zijn  geopend vanaf 10.00 uur tot 15.00 uur. Enige uitzondering is de eerste beurs van het jaar die gehouden wordt in Zeist. Deze beurs begint na het einde van de jaarlijkse ledenvergadering om ca. 11.00 uur.

De beurzen zijn gratis toegankelijk en u ontvangt kosteloos mondelinge informatie over decors, leeftijden van de producten en ontwerpers van Maastrichts aardewerk.

Als u tafels wilt huren op onze beurs moet u lid zijn van onze vereniging. Voor lidmaatschap kunt u zich hier aanmelden

U bent al lid van de vereniging voor € 20,00 per jaar.

Voor informatie of aanvragen van een inschrijfformulier voor deelname aan de beurzen kunt u mailen naar beurzen@verenigingmaastrichtsaardewerk.nl

U kunt hieronder ook het formulier downloaden, invullen en aan ons retourneren per post of per mail.

Voor deelname aan de beurzen kunt u zich hier opgeven

08/02/2020 Zeist

08/02/2020 Zeist -Huis ter Heide

Algemene leden vergadering van 9.00 – 11.00 uur

De beurs is geopend voor bezoekers van 11.00 tot 15.00 uur.

Bericht voor de standhouders VMA Beurzen 2020

Alle aanmeldformulieren voor de beurzen zijn door de beursorganisatie verwerkt t/m 13-01-2020.

U heeft een bevestigingsmail ontvangen via uw opgegeven email adres.
Heeft u deze mail nog niet ontvangen, checkt U dan z.s.m. of deze mail in uw spam map of in uw ongewenste mail map is terechtgekomen. Mails in deze twee mappen worden doorgaans een maand bewaard voordat ze automatisch verwijderd worden.

De beursorganisatie gebruikt het mailadres: beurzen@verenigingmaastrichtsaardewerk.nl

Heeft u alsnog niets ontvangen mail dan a.u.b. naar bovenstaand email adres.

Met vriendelijke groet,

Ton van Dongen