Word lid

Het lidmaatschap bij de Vereniging Maastrichts aardewerk kost 20,– per jaar.

Voordelen lidmaatschap: 4 keer per jaar ons bulletin met interessante artikelen, informatie over de beurzen, de rubrieken “te koop” en “te koop gevraagd”. Bovendien krijgt u speciale korting op allerlei boeken en andere uitgaven van de vereniging.

U kunt per kalenderjaar lid worden. Het lidmaatschap start op 1 januari van het jaar en eindigt op 31 december van dat jaar, met stilzwijgende verlenging. Opzeggen kan tegen het eind van het jaar, uiterlijk op 30 november, per brief, digitaal of telefonisch aan de penningmeester. Schrijft u zich in gedurende het jaar, dan start het lidmaatschap op 1 januari van dat jaar en heeft u recht op alle uitgebrachte bulletins van dat jaar.

Om lid te worden, kunt u op onderstaande button klikken om het inschrijfformulier in te vullen en aan ons te retourneren. Dat kan per mail of per post.