BEURS AFGELAST 19/09/2020 Scharwyerveld Maastricht

19/09/2020 Zorginstelling Scharwyerveld - Maastricht

Annulering beurs dd. 19 september 2020 op de locatie Scharweyerveld te Maastricht

In de afgelopen weken is er overleg geweest met het management van de locatie zorgcentrum Scharweyerveld te Maastricht waar onze volgende beurs op 19 september a.s. zou worden gehouden.

De locatie is in de afgelopen maanden volledig afgesloten geweest van de buitenwereld en sinds begin juli wordt weer mondjesmaat bezoekers onder strenge voorwaarden bij de bewoners toegelaten. Inmiddels hadden wij ook van enkele standhouders al een berichtje gekregen dat zij niet op de beurs zouden gaan staan met een stand in verband met de corona-risico’s.

Gelet op de kwetsbaarheid van de locatie en de gezondheidsrisico’s die zowel voor de bewoners als onze beursstandhouders en beursbezoekers aanwezig zijn is in goed overleg besloten de beurs op 19 september a.s. te annuleren.

Wij volgen alle ontwikkelingen rondom de corona en de regeringsmaatregelen rondom evenementen nauwlettend en zullen van beurs tot beurs in de rest van 2020 kijken of ze kunnen doorgaan.

Wij begrijpen dat het voor u allen teleurstellend is dat we wederom een van onze mooie VMA-beurzen moeten annuleren van dit jaar maar onze zorg over veiligheid en gezondheid van onze VMA-leden, beurshouders en overige beursbezoekers gaat boven alles.